SMEDEREVAC PAO ZBOG TEŠKIH KRAĐI: Provalio u radionicu, pa ojadio magacin za više od MILION dinara

Autor:

Hronika

13.10.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, intenzivnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili D. P. (1983) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

SMEDEREVAC PAO ZBOG TEŠKIH KRAĐI: Provalio u radionicu, pa ojadio magacin za više od MILION dinara

Foto: Tanjug/Profimedia

Hapšenje

Sumnja se da je on, sa još jednom osobom za kojom se traga, u toku oktobra prošle godine, provalio u magacin i radionicu u Sečnju, odakle je ukrao više električnih motora, razni alat, rezervne delove za traktor i viljuškar, rebrasti lim, bakarne kablove i šine u vrednosti od 4.750.000 dinara.

On se tereti i da je , decembra prošle godine, provalio u magacin i halu proizvodnog pogona u okolini Sečnja i ukrao rezervne delove za traktor i alat u vrednosti od 1.290.870 dinara.

D. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading