SRBIN UBIO CRNOGORCA U HRVATSKOJ! Detalji ranjavanja ispred noćnog kluba: Muškarac umro na putu ka bolnici!

Autor:

Hronika

25.08.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije ranio je državljanina Crne Gore koji je preminuo na putu do bolnice.

SRBIN UBIO CRNOGORCA U HRVATSKOJ! Detalji ranjavanja ispred noćnog kluba: Muškarac umro na putu ka bolnici!

Foto: Tanjug

U Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, iz vatrenog oružja je u četvrtak oko šest sati ranjen muškarac, koji je umro u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici, a u prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, saopštila je PU u Zadru.

Policija je izvestila da su jutros oko šest sati dobili dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, osoba ranjena iz vatrenog oružja.

Na mesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Povređeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći umro na putu prema bolnici.

Na mestu događaja sprovodi se uviđaj te je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja, navodi PU u Zadru.

Kako Zadarski.hr saznaje od ljudi na terenu događaj se odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu gde su se sukobili strani državljani. Uzrok sukoba još nije poznat, no u obračunu su učestvovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Državljanin Srbije iz vatrenog je oružja ranio državljanina Crne Gore koji je potom preminuo na putu do bolnice.

Načelnik Opštine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo što se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija.

- Upoznat sam s događajem, no zasad ne mogu komentarisati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvestiti javnost - rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerka za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na ‘njihovoj strani plaže‘.

- Nismo upućeni u to što se dogodilo. O događaju znamo samo iz medija- rekla je Bačić, piše Jutrarnji.hr.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading