Ceo dan se svađali oko PARA! Uveče je zaklao, a onda pokušao samoubistvo! Detalji jezivog zločina u Futogu!

Autor:

Hronika

23.07.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile M. (53) osumnjičen je da je nožem ubio svoju suprugu Ivanu R. (50) iz Futoga.

Ceo dan se svađali oko PARA! Uveče je zaklao, a onda pokušao samoubistvo! Detalji jezivog zločina u Futogu!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

On je nakon što je ubio ženu, pokušao da sebi da prereže grkljan. Ubistvo se dogodilo u petak veče oko 23 časa u porodičnoj kući u Ulici cara Lazara u Futogu.

- Njih dvoje su se tog dana svađali stalno. On je nju napadao za neke pare, koje joj je dao, a ona je sa tim parama sređivala kuću. Bukvalno sve je uradila i sinu na spratu i njima. On je bio ubeđen da je ostalo još i tražio joj da mu vrati - kaže jedan od meštana Futoga, blizak porodici.

Svađa je bila toliko burna, da je i policija dolazila tog dana, ali kada su oni došli, bračni par se smirio.

- Uveče opet su nastavili. Ona je jadna popila neki sedativ da se smiri, koliko je muštrao tog dana. Kako sam čuo njihov sin mu je rekao da se smiri i otišao u grad, a njegova supruga je ostala sa njom. Ivani nije bilo dobro, te je izašla u dvorište zbog vazduha i Mile je iskoristio taj momenat da je nožem izbode do smrti. Kada je stigla policija, on je pred njima pokušao sebi da oduzme život - dodaje naš izvor.

On mi više nije otac

Probali smo da razgovaramo sa njihovim sinom, koji je sedeo u dvorištu.

- Nemam šta da pričam. Nije ovo svadba, nego tuga. A Mileta više ne mogu nazvati ocem. On mi više nije ništa. Ubio mi je majku - kratko je samo rekao.

U dvorištu je bila i Ivanina majka Stojanka koja nije prestajala da plače i nabraja.

- Da hoće da jave da je on umro. Molim boga. Pre pola godine sam sahranila jednu ćerku, sada drugu. Kako ovo da izdržim - nabrajala je neutešna majka.

Komšije sve najbolje o porodici

Republika

Foto: unsplash.com

Nož, Ilustracija

 

Šta se tačno desilo u Miletovoj glavi tog trenutka svi Futožani se pitaju.

- Bili su dobri ljudi. Nikada niko nije imao problem sa njima. Imaju lepu veliku kuću, lepo su živeli. On iz prvog braka ima dete, kao i ona ćerku. Iz zajedničkog braka imaju sina, koji je oženjen. Sa svima su bili u dobrim odnosima, nikada niko od nas nije imao problema sa njima - priča jedan meštanin Futoga.

Koji je motiv ubistva bio, za sada se nagađa. Kako kažu meštani, iz njihovog dvorišta često se čula galama i svađa, uglavnom oko para.

Operisan, ali stabilan

Osumnjičeni Mile je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine u noći između petka i subote 20 minuta posle ponoći primljen je na pregled pacijent M.M. (53) sa povredama u predelu vrata. Nakon sprovedene dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog opšteg stanja smešten na Odeljenje poluintenzivne nege Urgentnog centra, radi nastavka lečenja - rečeno nam je u PR službi UKC Vojvodine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading