NAPISAO JE KNJIGU O JELENI, A SADA JE PROKOMENTARISAO PRESUDU JELENI: Mladen Mijatović se oglasio o UDARNOJ TEMI!

Autor:

Hronika

22.07.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar TV Pink i pisac romana o Jeleni Marjanović Mladen Mijatović prokomentarisao je presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge.

NAPISAO JE KNJIGU O JELENI, A SADA JE PROKOMENTARISAO PRESUDU JELENI: Mladen Mijatović se oglasio o UDARNOJ TEMI!

Foto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa

- Siguran sam da je sudsko veće donelo prvostepenu presudu Zoranu Marjanoviću isključivo na osnovu adekvatnih materijalnih dokaza i da presuda nije izrečena zbog pritiska javnosti - rekao je Mijatović.

Kako navodi, još uvek se ne zna motiv ovog krivičnog dela.  

Republika

Foto: ATA Images

 

- U ovom trenutku mene još uvek zanima šta je motiv krivičnog dela teškog ubistva kao i šta je sa oruđem, odnosno tupim predmetom koji još uvek nije pronađeno a sa kojim je usmrćena Jelena Marjanović. Apsolutno imam poverenja u pravosudni sistem Republike Srbije i državu Srbiju tako da sam siguran da je i ova presuda još jedan dokaz da pravosudni sistem u Srbiji funkcioniše maksimalno profesionalno u skladu sa zakonom - rekao je Mladen Mijatović za Informer. 

Viši sud u Beogradu doneo je presudu da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene. Tužilaštvo je tražilo 40 godina zatvora za Marjanovića i pritvor nakon izricanja presude. 

Zoranu je određen pritvor i uručeno rešenje, ali je pušten. Sudija nije naložila da direktno bude sproveden u pritvor, već će ga odeljenje za potrage tamo privesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading