NEDOSTAJE MI JELENIN OSMEH, NIKADA NISAM SUMNJAO DA ME VARA: Ovako je Marjanović govorio o ubijenoj pevačici pre okončanja SUĐENJA DECENIJE!

Autor:

Hronika

22.07.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u medijskim nastupima tvrdio je da nije počinio zločin i da će "istina izaći na videlo".

NEDOSTAJE MI JELENIN OSMEH, NIKADA NISAM SUMNJAO DA ME VARA: Ovako je Marjanović govorio o ubijenoj pevačici pre okončanja SUĐENJA DECENIJE!

Foto: N. Pančić

U intervjuu koji je svojevremeno dao Republici, Marjnović je rekao da mu nedostaje Jelenin osmeh.

Na pomen Jecinog imena prvo čega se setim to je onaj njen prelepi osmeh i optimizam kojim je zračila. Nema tu više ni mnogo šta za reći, osim da mi mnogo nedostaje, ta energija i radost i sve ono čega je naš zajednički život bio prepun. Svi znaju koliko smo se mi voleli i koliko smo bili zajedno, a to šta desilo na kraju će se otkriti. Istina uvek izađe na videlo - rekao je tada Marjanović.

Republika

Foto: N. Pančić

 

On je tada rekao da nikada nije sumnjao u njenu vernost niti to da je ikada imala bilo šta s bilo kim iza mojih leđa.

- Sa svim muškarcima je uvek imala takav stav da je bila prijateljski i ortački nastrojena. Nikada nije koketirala iako su možda mnogi stekli takav utisak Kazaću samo jedno: "Ponosan sam na to što sam ostao isti, nisam dozvolio da me neljudi pokvare i unište. Uvek sam se borio i boriću se za istinu i za pravdu, kako moju, tako i drugih ljudi." Vodim se onim: "Živi pravedno, idi putem istine i ništa te ne može pokolebati" - ispričao je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading