UMALO IZBEGNUTA KATASTROFA! Na putu kod Čajetine zapalio se AUTOBUS PUN PUTNIKA!

Autor:

Hronika

17.07.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji vatrogasne jedinice iz Čajetine spašen je autobus pun putnika, koji se zapalio u pokretu u tunelu.

UMALO IZBEGNUTA KATASTROFA! Na putu kod Čajetine zapalio se AUTOBUS PUN PUTNIKA!

Foto: pixabay.com

dim

U spasilačkoj akciji, vatrogasna jedinica iz Čajetine sinoć je spasila pun autobus putnika koji se zapalio u pokretu u tunelu, a koji se kretao iz pravca Užica ka crnogorskom primorju.

- Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora. Brzo je intervenisala vatrgasna jedinica koja je, što nam je i najvažnije sačuvala sve živote i lokalizovala požar. Vatra je pričinila manju materijalnu štetu na vozilu - potvrđeno je agenciji RINA u vatrogasnoj službi.

Putnici koji su se našli u autobusu koji vodi ka omiljenom srpskom moru, brzo su evakuisani.

- Sve je oko nas bilo u dimu i teško se disalo, samo su nam rekli da moramo hitno da napustimo autobus i što pre izađemo iz tunela. Sve stvari sa sobom smo poneli, plašili smo se da ne požar ne proširi. Proveli smo besanu noć i čekali da se kvar otkloni kako bi bezbedno stigli do krajnje tačke - kazao je jedan od putnika za RINU.

Zbog incidenta koji se dogodio na putu ka Crnoj Gori, saobraćaj se odvijao usporeno, sa preusmerenjeima na alternativne pravce, prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading