TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BELOJ CRKVI! Poginuo policajac kada je krenuo na posao, drugi ima teške povrede kičme! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.07.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 8 sati u Beloj Crkvi, poginuo je policajac Aleksandar Stevanović (52) iz tog mesta, dok je drugi policajac iz Kovina sa teškim povredama kičme hitno prebačen u Beograd.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BELOJ CRKVI! Poginuo policajac kada je krenuo na posao, drugi ima teške povrede kičme! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

Kako mediji nezvanično saznaju, dvojica policajaca su jutros jednim kolima išla na posao, kada su se sudarili sa drugim vozilom.

Poginuli je bio za volanom i, kako nezvanično prenose Novosti, podlegao je teškim povredama u bolnici u Vršcu, dok je policajac iz Kovina sa teškim povredama kičme helikopterom prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde mu se bore za život.

Video sa lica mesta nesreće: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading