DR ĐURĐEVIĆ SE OGLASIO! Ovo je njegova strana priče!

Autor:

Hronika

16.07.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dr Slaviša Đurđević, zbog koga je Milan Đurić preminuo, dao je izjavu povodom ovog tragičnog slučaja.

DR ĐURĐEVIĆ SE OGLASIO! Ovo je njegova strana priče!

Foto: Printscreen/Youtube/Glas javnosti

Oglasio se profesor dr Slaviša Đurđević, koji je kao zaposleni u Centru alternativne medicine "Balans medika" u javnosti označen kao odgovoran za smrt Beograđanina Milana Đurića i otkrio svoju stranu priče.

- Nisam obavio intervenciju na "atlasu" unesrećenog Milana Đurića. Bez obzira na to, van sebe sam zbog medijskog linča kome sam danima neopravdano izložen - pišu Novosti.

Zbog tegoba i bolova u vratu on se javio ovoj ustanovi, da bi nakon kiropraktičarskog zahvata ostao paralizovan. Zbog dodatnih komplikacija preminuo je 9. jula na banjičkoj ortopediji.

Đurić je u "Balans medici" navodno podvrgnut tretmanu nameštanja prvog kičmenog pršljena, atlasa, za šta je u ovoj privatnoj ustanovi nadležan profesor Đurđević.

Naknadno je utvrđeno da Centar, u kome se primenjuju metode alternativne medicine, ne poseduje licencu za rad Ministarstva zdravlja.

Đurić je posle zahvata u stanju paralize prebačen na Institut za ortopediju, gde mu je konstatovan prelom atlasa i zbog čega je uveden u veštačku komu. Po njegovoj smrti, o slučaju je obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu.

Obdukcija preminulog je završena, a nalaz će biti dostavljen Tužilaštvu kada se završe dodatne analize, prenosi Kurir. 

Komentari (2)

Loading
Veterinar

16.07.2022 04:49

dovedi te ga kod men da vidim gde nejga bole

ime nepoznato

16.07.2022 04:52

pa verovatno ce iduce godine biti biran za predsednika lekarske komore