BEZ ODGOVORA NA NOVINARSKA PITANJA: Ministar Stefanović optužen da šuruje sa kriminalcima, a kaže da je došao DA POMOGNE TUŽILAŠTVU

Autor:

Hronika

24.06.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon davanja iskaza u policiji, ministar odbrane Nebojša Stefanović obratio se prisutnim novinarima, međutim, konkretne odgovore na njihova pitanja nije dao.

BEZ ODGOVORA NA NOVINARSKA PITANJA: Ministar Stefanović optužen da šuruje sa kriminalcima, a kaže da je došao DA POMOGNE TUŽILAŠTVU

Foto: printscreen

Ministar Stefanović optužen je da je štitio kriminalce i šurovao sa njima, kao i da je saradnicima naređivao da i oni pokrivaju Kavčane.

Međutim, nakon davanja iskaza, sve što je uspeo da kaže novinarima je to da je došao da pomogne policiji i tužilaštvu. Konkretne odgovore na novinarsko pitanje šta je govorio o prisluškivanju predsednika Aleksandra Vučića, nije dao. 

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti.

- Imao sam priliku da dam sva objašnjenja za koja sam smatrao da su važna, i naravno, po zahtevu Višeg tužilaštva u Beogradu. Dao sam službenicima sektora Unutrašnje kontrole policije da sačine službenu belešku, tj. da završe ispitivanje i da me pitaju sva pitanja koja su imali da me pitaju - naveo je Stefanović i dodao:

- Mislim da sam mogao da im bar donekle pomognem, bar u smislu svih svojih saznanja, jer kao što sam to rekao i pre nekoliko meseci uvek ću se odazivati na zahteve i pozive naših državnih organa da im izađem u susret. Tu sam da im dam svaku informaciju za koju oni smatraju da je relevantna, a da ja mogu da je dam.

Nakon toga ministar je napomenuo da ima puno poverenje u državne organe:

- Završili smo sve, ja verujem da smo dodatno neke detalje rasvetlili. Naravno, to je i dalje u rukama tužilaštva i ono će i dalje i o ovom i o svim procesima voditi računa i verujem, rasvetliti svaki od tih slučajeva i da ćem odoći do potpune istine. Imamo potpuno poverenje u naše državne organe da imaju kapacitet i snagu da to urade.

Kada je završio svoje izlaganje, usledilo je pitanje novinara šta je govorio i da li je samo govorio o prisluškivanju lidera Srbije.

U sred pitanja, Stefanović je prekinuo i kratko izjavio:

- To je sve što imam da vam kažem danas. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading