Jeziv slučaj porodičnog nasilja u Kruševcu! Pretukao ženu i pretio joj pištoljem! Policija pronašla arsenal oružja i 25 kilograma eksploziva! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.06.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. R. (54) iz okoline Kruševca uhapšen je nakon što je pretuka suprugu i pretio joj da će je ubiti, policija u njihovoj kući pronašla eksploziv i oružje.

Jeziv slučaj porodičnog nasilja u Kruševcu! Pretukao ženu i pretio joj pištoljem! Policija pronašla arsenal oružja i 25 kilograma eksploziva! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Naime, R. R. (54) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- On se tereti da je utorak, u jutarnjim časovima, u porodičnoj kući, pretio svojoj

 supruzi (48) da će je ubiti iz vatrenog oružja, a potom joj zadao više udaraca pesnicom po telu i naneo joj lake telesne povrede - saopštio je MUP.

Foto: MUP Srbije

 

Policijski službenici su, nakon postupanja po prijavi zbog navedenog krivičnog dela, izvršili pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog i tom prilikom pronašli 25 kilograma privrednog eksploziva, karabin, lovačku pušku, više patrona i 169 metaka različitog kalibra.

Foto: MUP Srbije

 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nasilniku R. R. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading