Ocu iz Nikolinaca oduzeto četvoro dece! Surovo ih zlostavljao i zanemarivao, a jedno terao po ceo dan da radi za 200 dinara! Evo kolika mu kazna preti!

Autor:

Hronika

02.06.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno dete je povereno na čuvanje punoletnoj sestri dok je troje preostalih mališana smešteno u hraniteljsku porodicu.

Ocu iz Nikolinaca oduzeto četvoro dece! Surovo ih zlostavljao i zanemarivao, a jedno terao po ceo dan da radi za 200 dinara! Evo kolika mu kazna preti!

Foto: Ilustracija:Profimedia

Dete plače

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv D.B. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje dece.

On je, kako je saopšteno, u periodu od 23. aprila do 13. avgusta 2021. godine u Nikolincima kao otac četvoro maloletne dece, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitavanja zapustio ih iako bio dužan da se o njima stara.

Jedno od njih čak je terao da radi posao koji ne odgovara uzrastu dece. Iako je rešenjem Centra za socijalni rad Alinunar bio obavezan da pronađe smeštaj za sebe i svoju decu i to stambeni prostor sa osnovnim životnim uslovima gde bi deca mogla da žive i spavaju, pronašao je kuću bez prozora, bez vrata i kupatila, bez struje, u čijem dvorištu se nalazila deponija koja je bila potpuno neočišćena.

Jedno dete je terao da radi tako što mu je našao posao za  dnevnicu od 200 dinara, ostavljao ih same u kući i nije vodio računa da li deca idu u školu i izvršavaju svoje školske obaveze zbog čega je jedno dete povereno na čuvanje punoletnoj sestri dok je troje preostalih mališana smešteno u hraniteljsku porodicu, zbog čega je predložilo sudu da ga kazni zatvorom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading