PRIJATELJI MATEJA PERIŠA SPREMAJU DIRLJIV OPROŠTAJ! Želimo da ga ispratimo DOSTOJANSTVENO, sigurni smo da bi i on to voleo!

Autor:

Hronika

22.05.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Mateja Periša žele da se na prigodan način oproste od svog druga, momka koji je ujedinio region, a koji je tragično stradao u Beogradu.

PRIJATELJI MATEJA PERIŠA SPREMAJU DIRLJIV OPROŠTAJ! Želimo da ga ispratimo DOSTOJANSTVENO, sigurni smo da bi i on to voleo!

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Naime, kako prenose, Matejevi prijatelji, kolege i brodari, spremaju veliki oproštaj u samom srcu Splita.

Prigodnim porukama, kao i bengalkama, pripremaju se da naprave špalir s brodicama u blizini splitske Trajektne luke. Takođe, i trajekti koji će se u tom trenutku zateći u blizini trebalo bi da zatrube u spomen na Matejevu 'ultimu partenzu'.

Foto: Republika.rs

 

Na ovaj simboličan način žele da odaju počast Mateju, a sve bi se trebalo da se odvija sutra uveče nakon što sunce zađe. Ovime će tako od Periša moći da se oproste svi njegovi sugrađani, koji su sa strepnjom i nevericom, ali i nadom, proteklih pet meseci iščekivali ishod potrage za Splićaninom, koji je inače radio kao skiper.

- Osetili smo da to treba da uradimo, a sigurni smo da bi i on to voleo nakon hiljada i hiljada poruka i lepih reči koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani zemalja regiona. Svako ko želi neka sutra naveče dođe u grad. Želimo dostojanstveno da ga ispratimo, u nadi da će zauvek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i lepšeg mesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo mogli da poželimo. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti - rekao nam je jedan od prijatelja Mateja Periša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading