OTIŠAO JE SA PESMOM NA USNAMA: Oglasio se čovek koji je navodno VIDEO gde će Matej biti pronađen pomoću vedske astrologije

Autor:

Hronika

22.05.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ramiz Šljivić iz Tuzle je vedskom astrologijom navodno otkrio gde će telo Mateja Periša biti pronađeno.

OTIŠAO JE SA PESMOM NA USNAMA: Oglasio se čovek koji je navodno VIDEO gde će Matej biti pronađen pomoću vedske astrologije

Foto: Privatna arhiva

Matej Periš

Kako navodi, pogrešio je u predviđanjima za 50 metara.

- Sve što je meni moja intuicija rekla i što sam izvukao iz vedskog natala Mateja Periša, jeste da je duša napustila njegovo telo u periodu Venere, nije otišao kao kriminalac, već sa pesmom na usnama, veseo - naveo je Šljivić za Pink.

Kako je dodao, nema dileme da je smrt nastala utapanjem.

Detektiv Bata Zdravković kaže da mu se Šljivić javio početkom marta, ali da nije verovao u te priče.

ST/V. LUKIĆ

Mesto gde je pronađen Matej

- U početku nisam verovao, jer u takve stvari ne verujem. Nadao sam se da će Matej biti pronađen živ. Verovao sam da će ovaj slučaj biti rešen drugačije. Ramiz mi se javio mejlom i rekao da je na tom i tom mestu Matej imao susret sa anđelom smrti - naveo je Zdravković.

Kako je rekao, bio je u kontaktu i sa Metejevom porodicom, ali i sa njegovim prijateljima koji su bili sa Perišem u Beogradu, osim jednog.

ST/V. LUKIĆ

Ada Huja

Kriminolog Ratomir Antonović smatra da je Ada Huje mesto pogodno za izvršenje različitih krivičnih dela.

- Radi se jednom specifičnom delu Beograda, koji deluje kao izolovan od opšte urbanicazije. Ima puno starih šlepova ostavljenih tu da istrunu, otpada... kada govorimo o obračnu kumova koji se tu dogodio. Kada je reč o velikoj saobraćajnoj nesreći mislim da je to stvar koincidencije - naveo je Antonović.

- Kada je reč o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije rečnog dna telo nije moglo da otpluta dalje - istakao je Antonović.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading