OVAKO JE IZVUČENO TELO MATEJA PERIŠA! Upozoravamo - UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.05.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Mateja Periša, mladića iz Splita koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu, pronađeno je na Adi Huji, a portal Republika došao je do ekskluzivnih fotografija.

OVAKO JE IZVUČENO TELO MATEJA PERIŠA! Upozoravamo - UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/privatna arhiva

Kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo uz napomenu da je reč o uznemirujućem sadržaju koji može izazvati tegobe kod osetljvijih čitalaca, telo mladića za koga se sumnja da je Periš je gotovo u poluraspadnutom stanju.

Na jednoj od fotografija vidi se da je telo mladića naduto od predugog boravka u vodi, kao i da nema levog stopala.

Podsetimo, Nenad Periš, Matejev otac, nakon što je informisan o tragičnom kraju svog sina uputio se za Beograd, dok je za hrvatske mediji rekao da oseća neizdrživu bol, ali istovremeno i olakšanje što je čekanju došao kraj.

Foto: privatna arhiva

 

 

- Pozvala me srpska policija i rekla da je ribar pronašao telo nizvodno od Pančevačkog mosta i da na sebi ima odeću koja po boji odgovara boji koju je imao Matej u trenutku nestanka. Dok se ne sprovede DNK analiza, ne može se sa sigurnošću tvrditi da se radi o Mateju, ali po svemu ovome vrlo je velika verovatnoća da je tako. To bi bio kraj potrage, ako je istina, a mislim da jeste - izjavio je Nenad za HRT, pa dodao:

- Ovo nije kraj, moramo ići napred svi zajedno i ponovo ćemo se sresti iz molitvu.

Inače, telo mladića za koga se sumnja da je Matej Periš,  prvi je ugledao Kapetan broda Milovan Zelenović.

Kao što je Republika već pisala, on je do detalja ispričao kako je sve izgledalo i kako je slučaj koji je gotovo pola godine Srbiju, ali i ceo Balkan ostavi u šoku, dobio epilog.

Republika

Foto: privatna arhiva

 

 

- Kolega i ja smo bili na brodu, šetali smo palubom i u jednom momentu videli smo kako voda nosi telo. Koje se zaustavilo kod onog plaktona. Vetar ga je doneo, plutalo je nizvodno Dunavom i vetar ga je doneo uz obalu - rekao je kapetan i kazao da je se sve sumnja na nestalog mladića iz Hrvatske jer odgovara njegovom opisu

- Telo smo videli u 9.10 ujutru oko 9. 30 je stigla policija. Moja procena je je da je telo takvo kao da je 5 meseci bilo u vodi. Sve se slaže sa ovim slučajem od patike do svega toga. Neki dečak što je bio tu, šetao je preko interneta proverio je po patici i video da se najverovatnije radi o tom dečku iz Hrvatske - rekao je on za Republiku.

Važno obaveštenje!

Najstrožije je zabranjeno preuzimanje fotografija bez dozvole redakcije portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Milan

18.05.2022 17:34

Ljudi, pobogu.

Odgovori 120 10
Srbijo, Zuta kuco

19.05.2022 04:36

Morbidno je koliko se bavite ovim. Bolesni ste.

Odgovori 132 13
krsto popović

19.05.2022 20:18

@Srbijo, Zuta kuco - definitivno vi ste bolesna nacija...

Ina

19.05.2022 15:03

Strasno da objavljujete ovakve slike. Ne mislite li mozda kako nanosite dodatnu bol onima koji su bliski decku. Ne treba im jos i ovo nakon svih mjeseci. Ovakvo novinarstvo je zaista ruzno!

Odgovori 39 5