IZJAVA KAPETANA BRODA KOJI JE UGLEDAO PERIŠA? Sve ukazuje na to da je u pitanju MATEJ, telo je u stanju kao da je 5 meseci bilo u vodi (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

18.05.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan broda Milovan Zelenović prvi je ugledao beživotno telo u Dunavu za koje se sumnja da je Matej Periš.

IZJAVA KAPETANA BRODA KOJI JE UGLEDAO PERIŠA? Sve ukazuje na to da je u pitanju MATEJ, telo je u stanju kao da je 5 meseci bilo u vodi (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

On je do detalja opisao kako je to izgledalo.

- Kolega i ja smo bili na brodu, šetali smo palubom i u jednom momentu videli smo kako voda nosi telo. Koje se zaustavilo kod onog plaktona. Vetar ga je doneo, plutalo je nizvodno Dunavom i vetar ga je doneo uz obalu - rekao je kapetan i kazao da je se sve sumnja na nestalog mladića iz Hrvatske jer odgovara njegovom opisu

- Telo smo videli u 9.10 ujutru oko 9. 30 je stigla policija. Moja procena je je da je telo takvo kao da je 5 meseci bilo u vodi. Sve se slaže sa ovim slučajem od patike do svega toga. Neki dečak što je bio tu, šetao je preko interneta proverio je po patici i video da se najverovatnije radi o tom dečku iz Hrvatske - zaključio je on

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading