OTKRIVENO KO JE DRUGI MOTOCIKLISTA: Nenad vozio ispred druga, pa se zakucao u kola sa majkom i sinom

Autor:

Hronika

09.05.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajker i majka ostali mrtvi na mestu, dete podleglo povredama u bolnici.

OTKRIVENO KO JE DRUGI MOTOCIKLISTA: Nenad vozio ispred druga, pa se zakucao u kola sa majkom i sinom

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bajker Nenad Z. (44) koji je nastradao u udesu u selu Cerovac kod Šapca kada se zakucao u automobil "fijat" u kome su se nalazili Marija S. (33) i njen sin Vasilije (3) koji su poginuli, vozio se sa svojim prijateljem, koji je gotovo prisustvovao nesreći.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko 12 časova, kada je motocikl obilazio kamion i udario u automobil koji je skretao. Nenad i Marija su na mestu ostali mrtvi, dok je maleni Vasilije preminuo u bolnici. Nesreću je samo preživela njegova baka S.S. koja se nalazila za volanom "fijata".

- Nenad je kobnog dana vozio sa svojim prijateljem, koji se kretao iza njega. Kada je udario u kola, prvo se zaustavio kamion, a potom je na mesto nesreće pristigao i drugi motociklista. On je rekao da je Nenadov drug i odmah dao izjavu policajcima - priča izvor Kurira:

- Objasnio je da su vozili zajedno, te da je Nenad išao prvi, a on ga pratio. Ostao je na mestu tragedije do kraja uviđaja. Njegovu priču potvrdio je i kamiondžija, ali i drugi očevici stravične nesreće - kaže sagovornik.

Nenad Z. bio je poznati bajker.

- Učestvovao je u moto trkama i bio strastveni ljubitelj motora. Utvrđeno je da se u kola zakucao jer ih nije video, a krenuo je u preticanje - naveo je izvor.

Saobraćajna nesreća, kako smo već pisali, dogodila se ispred restorana koji drži Marijin otac.

- On je izleteo napolje da pomogne povređenima i video da u travi pored puta leži njegova ćerka i unuk. Uhvatio se za glavu i počeo da kuka, posle ga je odvezla Hitna pomoć, jadan čovek, strašno je šta mu se dogodilo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading