NIJE SE BAŠ NAJBOLJE POKAZAO! Oglasio se Nemanja Motika - evo šta planira!

Autor:

Sport

09.05.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani mladi fudbaler Crvene zvezde koji je u Ljutice Bogdana stigao u zimskom prelaznom roku, Nemanja Motika govorio je o periodu adaptacije, prilikama koje dobija kod Dejana Stankovića, kao i izazovima koji crveno-bele momke očekuju do kraja maja meseca.

NIJE SE BAŠ NAJBOLJE POKAZAO! Oglasio se Nemanja Motika - evo šta planira!

Foto: Starsport

Nemanja Motika i Dejan Stanković

Osvrnuo se momak rođen 2003. godine i na podršku zvezdaša koji su i ove sezone pokazali ogromnu ljubav prema klubu.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Nemanja Motika

- Do kraja sezone imamo još nekoliko utakmica, ali moramo da budemo maksimalno skoncentrisani isključivo na svaku sledeću. Trenutno razmišljamo o Novom Pazaru i to je jedini ispravan put ka duploj kruni. Mnogo puta ove sezone su napravili problem favorizovanim ekipama i mislim da nisu slučajno stigli do same završnice najmasovnijeg takmičenja. Moraćemo da odigramo na visokom nivou kako bismo prošli u finale, a kada mi igramo dobro, retko koja ekipa može da nam parira. Svaki minut na terenu mi mnogo znači. Velika mi je čast što trener kao što je Dejan Stanković ima poverenja u mene. Postigao sam jedan gol do sad, na utakmici protiv Radničkog, ali moja najbolja izdanja tek slede. Mlad sam igrač i strpljivo ću čekati svoju šansu, koja će siguran sam doći posle odličnog rada na treninzima. Nije lako izboriti se, imamo fantastične igrače na svakoj poziciji, ali verujem u sebe i imam puno prostora za napredak.

- Navijači su bili uz nas na svakoj utakmici, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. Cenimo njihovu podršku koja nam u trenucima kada nam ponestane snage daje potrebnu energiju kako bismo stigli do željenog cilja. Svesni smo koliko im znači prošlogodišnja osvojena dupla kruna i upravo zbog toga ćemo učiniti sve kako bi i ove sezone imali razloga za slavlje – zaključio je Motika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading