POSLEDNJI POZDRAV! Od ubijenog Žižića se oprostio i Brano Mićunović

Autor: Republika

Hronika

04.05.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj čitulja Luki Žižiću (37), koji je ubijen u kafiću "Ritual" u Novom Beogradu, objavljen je i u crnogorskim medijima.

POSLEDNJI POZDRAV! Od ubijenog Žižića se oprostio i Brano Mićunović

Foto: Republika.rs

Od Luke Žižića oprostili su se mnogobrojni prijatelji i rodbina. Čitulju je pored ostalih dao i kontroverzni biznismen Brano Mićunović.

- Poslednji pozdrav - piše u čitulji koju je dao Nikšićanin.

Žižić je inače sahranjen u nedelju u rodnim Miloševićima u Crnoj Gori.

Vlasnik kafića "Ritual" u Bloku 44, podsetimo, likvidiran je u četvrtak naočigled prijatelja i brata.

Republika

Foto: printscreen

Luka Žižić

Njega je sa više hitaca upucao ubica koji je imao masku i rukavice, a nakon pucnjave prijatelji i brat Žižića su odmah skočili na egzekutora i počeli da ga tuku, međutim, uspeo je da se izvuče i električnim trotinetom pobegne s mesta ubistva.

Napadač je imao masku i rukavice, ali kad su brat ubijenog Žižića i još nekoliko muškaraca skočili na njega, ispali su mu pištolj i jedna rukavica. Uspeli su da mu skinu masku i kamere iz kafića su ga snimile.

Brat ubijenog Luke, kako je Kurir već pisao, utrčao je u kafić da zgrabi nož i presudi ubici, ali prijatelji su ga sprečili i napadač je iskoristio taj trenutak da pobegne.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading