Otkriveno ko je još jedan Zvicerov prljavi policajac!

Autor: A.P/ Republika

Hronika

04.05.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na skandaloznoj fotografiji zagrljeni krimosi i policajci !

Otkriveno ko je još jedan Zvicerov prljavi policajac!

Foto: Libertas/Printscreen

Marko Mesar, Nebojša Bugarin, Velja Nevolja, Zvicer, Lazović i Milović

Na fotografiji koja je zaprepastila srpsko-crnogorski region, jer dokazuje blisku povezanost mafijaških vođa sa delom crnogorske policije nalazi se i policajac iz Kotora Nebojša Bugarin. On slovi za desnu ruku Ljuba Milovića koji je u direktnoj komunikaciji bio sa Radojem Zvicerom, prema tumačenju šifrovanih poruka od strane Europola. Policijaci su po prirodi stvari trebalo da brane stabilnost zemlje i da se obračunavaju sa kriminalom, a oni su nasuprot tome prema dokazima Europola bili čvrsto uvezani u mafijaškoj šemi sa najvećim kriminalnim imenima i radili za njih.

Na Zvicerovoj ugaonoj garnituri u januaru 2021. sedeli su udobno zavaljeni policajci izmešani sa vođama kavačkog klana koji je švercovao kokain na tone, otimao, kasapio i mleo ljude. Gledajući sa leva na desno,prvo sedi Marko Miljković, pa do njega policajac iz Kotora Nebojša Bugarin kojeg jednom rukom grli Veljko Belivuk. Drugom rukom Belivuk je obgrlio Radoja Zvicera do kog sedi Petar Lazović inspektor Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore i sin dugogodišnjeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića. Do Lazovića juniora je Ljubo Milović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading