Samo jednoj osobi VERUJE! Evo ko će zastupati uhapšenog ŠARIĆEVOG ADVOKATA Dejana Lazarevića!

Autor:

Hronika

15.04.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokata Darka Šarića Dejana Lazarevića brani rođena sestra Olivera Đorđević.

Samo jednoj osobi VERUJE! Evo ko će zastupati uhapšenog ŠARIĆEVOG ADVOKATA Dejana Lazarevića!

Foto: Printskrin

Oko Dejana Lazarevića se digla prava medijska bura kada je uhapšen zajedno sa štićenikom Darkom Šarićem.

O ovom poznatom advokatu zna se da važi za čoveka diskretne spoljašnjosti, ali koji brani krupne zverke beogradskog podzemlja. Branio je Dejana Kekovića Keku, Radoja Zvicera, Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale članove monstruozne grupe.

Sada, kada se vodi postupak protiv njega, zastupa ga rođena sestra Olivera Đorđević. Novinari Informera pokušali su da stupe u kontakt sa Đorđevićkom kako bi je pitali u kakvom je stanju njen brat, ali nam je rekla da nema komentar. Kako se saznaje, Olivera Đorđević nije poznata po nekim ozbiljnijim slučajevima na sudu, osim što je branila pripadnika Zemunskog klana Ninoslava Konstaninovića.

Podsećamo, Lazarević je optužen za teška krivična dela. Jedno od njih je da je sa Šarićem dogovarao postavljanje eksplozivne naprave ispod automobila Gorana Nikolaševića, ali ne samo za to.

- Sumnjiči se i da je organizovao da Goran Nikolašević preko sredstava javnog informisanja za ovo krivično delo optuži Nebojšu Joksovića da mu je podmetnuo eksloziv ispod auta, a sve sa ciljem da se protiv Nebojše Joksovića pokrene krivični postupak i da se na taj način diskredituje kao svedok saradnik. Osumnjičeni Lazarević se po nalogu osumnjičenog Šarića, sastajao sa policijskim službenikom osumnjičenim Duškom Mirkovićem, kako bi dobijao poverljive podatke o otvorenim operativnim obradama protiv pripadnika ove organizovane kriminalne grupe i podatke o postupanju policijskih službenika povodom krivičnih prijava podnetih protiv Nebojše Joksovića, što je prenosio osumnjiečnom Šariću, a za dobijene informacije i podatke je osumnjičenom Mirkoviću davao novčane poklone - navodi se saopštenju Tužilaštva za organizovni kriminal.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading