JEDINI SNIMAK SRPSKOG MASOVNOG UBICE IZ LUDNICE: Plačem za tim ljudima, nije mi žao NJE, vadila je oči psima i mačkama! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.07.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žao mi je, dođe mi da plačem za tim ljudima... Samo ne žalim za ženom koja mi je bacila crnu magiju... Skupljala je crne kerove i mačke, vadila im oči, ispričao je Nikola Radosavljević u dokumentarcu "Mag i ja"

JEDINI SNIMAK SRPSKOG MASOVNOG UBICE IZ LUDNICE: Plačem za tim ljudima, nije mi žao NJE, vadila je oči psima i mačkama! (VIDEO)

Foto: printscreen

Žao mi je, ubio sam sav komšiluk, ni krivi ni dužni, dođe mi da plačem... Samo ne žalim za ženom iz sela koja mi je bacila crnu magiju... Skupljala je crne kerove i mačke, vadila im oči...

Ovo je samo deo jezivog priznanja koje je devetostruki ubica iz Jabukovca Nikola Radosavljević dao u dokumentarcu "Mag i ja", koji se bavi vlaškom magijom.

Pod jakim sedativima

Masakr koji i dalje izaziva jezu u javnosti dogodio se 27. jula 2007., a Nikola je snimljen u zatvorskoj bolnici nekoliko meseci kasnije. Bio je očigledno pod jakim sedativima, pa je otežano odgovarao na pitanja novinara.

Republika

Foto: youtube.com/ MUP Republike Srbije

Nikola Radosavljević

Prenosimo vam razgovor u izvornom obliku:

Novinar: Da li imaš nešto protiv što te snimamo?

Nikola: Nemam ništa protiv.
Novinar: Da li se sećaš onoga što se dogodilo letos.
Nikola: Sećam se.
Novinar: Kako je bilo?
Nikola: Nije bilo... Teško je bilo... Ubio sam sedam ljudi.
Novinar: Da li ti je žao što se to desilo?
Nikola: Žao mi je, žao mi je... Dođe mi da plačem za ljudima koje sam ubio ni krive ni dužne (počinje da plače). Ubio sam komšiju sa kojim sam lepo živeo...
Novinar: A šta ako ne postoji crna magija, da li si razmišljao o tome?
Nikola: Postoji crna magija, siguran sam. Koliko sam samo puta platio da (nerazumljivo priča)... Koliko para sam bacio, 7.000 evra sam dao za crnu magiju da mi se skine.
Novinar: Kako prave tu magiju?
Nikola: Ne znam kako prave. Ali ima tamo kod nas u selu žena... Skupljaju crne mačke i kerove i vade im oči. I sa tim radi, ali kako radi, ja ne znam. To je bila crna magija.
Novinar: Da li je sada prošlo, nema više magije?
Nikola: Nema više, pošto sam ubio... (nerazumljivo), i možda ćerka više neće moći da napravi.
Novinar: I nije ti žao što si ubio?
Nikola: Za nju mi nije žao.

 


Podsetimo, Nikola je kobnog dana izašao iz svog sokaka na glavnu Ulicu albanske spomenice, naoružan lovačkom puškom, sa redenicima, krvav po licu jer je prethodno pokušao da se ubije skokom u bunar. Na nišanu mu je bio prvo Branislav Borongić (57). Ubio ga je jednim hicem dok je ovaj stajao pored supruge Draginje ispred svoje kuće. Preplašena Draginja je počela da beži, ali Nikola ju je stigao i pogodio hicem u leđa. Bila je mrtva pre nego što se srušila na zemlju. Nikola se potom okrenuo ka dvorištu u kome je stajala Jovanka Badejvić. On ju je upucao u grudi, ali je ona nekim čudom preživela napad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading