ŠOK U LJUBLJANI! Nakon Partizana, Bursa izbacila i Cedevitu - ovome se niko nije nadao! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šok!

ŠOK U LJUBLJANI! Nakon Partizana, Bursa izbacila i Cedevitu - ovome se niko nije nadao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Burse nastavili su sa iznenađenjima u plej-ofu Evrokupa, pošto su posle Partizana, u gostima eliminisali i Cedevita Olimpiju (85:83).

Velika drama je viđena u "Stožicama", budući da je turski tim ispustio veliku prednost koju je imala tokom celog meča, a u samoj završnici domaći su stigli do napada za pobedu.

Loptu je u poslednjoj sekundi dobio Džejkob Pulen i posle finte šutirao i postigao neverovatnu trojku od table. Eksplodirala je dvorana, ali je Luiđi Lamonika pogledao snimak i video da je Pulen to učinio sa zakašnjenjem.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima bio je Derik Nidam sa 20 postignutih poena i nekoliko veoma važnih u završnici kada su gosti odbijali nalete Cedevita Olimpije. Odličan je bio i Holand sa 16 poena i sedam skokova. Kod domaćih je Jogi Ferel takođe ubacio 20 poena, dok je Pulen ostao na 15.

Bursa će u polufinalu igrati protiv Andore, koja je u utorak uveče iznenadila Gran Kanariju kao gost i slavila rezultatom 79:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading