Mladiću koji je NAPAO Sandru Afriku i PRETIO joj, određen PRITVOR!

Autor:

Zabava

27.04.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

L.R. koji je napao Sandru Afriku određen je pritvor od 30 dana.

Mladiću koji je NAPAO Sandru Afriku i PRETIO joj, određen PRITVOR!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

U ponedeljka, 25. aprila pevačica Sandra Afrika napadnuta je u jednom restoranu na Novom Beogradu. Osumnjičeni L.R. (29) odmah je uhapšen, a sada mu je Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo pritvor u trajanju od 30 dana, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: ATA Images

Sandru Afriku napao nepoznati muškarac

Podsetimo, Sandru Afriku je u jednom restoranu napao mladić koji je već duži period progoni, a kako se sumnja on ju je pratio, da bi na kraju prišao lokalu i na kraju njoj.

Republika

Foto: ATA Images

Zadržan u pritvoru muškarac koji je napao Sandru Afriku

- To traje godinu danas nekih unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam 'budala, ko budala'. Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile velike pretnje. Ja sam ga blokirala, on je pravio druge profile, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu, moju porodicu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Mojoj sestri je pretio da će joj decu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke - ispričala je pevačica u suzama za medije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading