KLJUČNO JE DA PRATIMO STANJE SA PLUĆNOM MARAMICOM! Oglasio se doktor Perišić: BIO SAM KOD RASIMA, PRIČALI SMO MALO!

Autor:

Hronika

10.04.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KC Niš prof. dr Zoran Perišić izneo je najnovije informacije o stanju Rasima Ljajića, koji je jutros povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Ražnja, u kojoj je poginuo Branko Gogić, direktor JP Emisione tehnike.

KLJUČNO JE DA PRATIMO STANJE SA PLUĆNOM MARAMICOM! Oglasio se doktor Perišić: BIO SAM KOD RASIMA, PRIČALI SMO MALO!

Foto: Tanjug/printscreen

- Dva puta sam bio kod gospodina Ljajića u sobi, stabilno je, pričali smo malo. Ima povrede grudnog koša, odnosno prelome rebara i ima hematome po glavi. Intenzivno ga pratimo, nema potrebe za hirurškom intervencijom. Plućna maramica je u redu, ali i to sada posebno pratimo jer kod pacijenata s takvim povredama može i s njom da nastane problem - kaže za Kurir prof. Perišić, koji ne želi da otkriva detalje razgovora s Ljajićem.

Prof. Perišić ponavlja da je najvažnije da Ljajić nije životno ugrožen.

- Za 24 sata ponovićemo skener dijagnostiku da bismo videli da li ima neke dinamike, ponekad postepeno može da se razvije nešto poput unutrašnjih krvarenja, da ne bude iznenađenja - navodi prof. Perišić.

Prof. Perišić dodaje i da je telo nastradalog Gogića u kapeli UKC Niš, te da se očekuje da bude urađena obdukcija po nalogu tužioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading