PAO JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Izet pljačkao po Luksemburgu sa svojim klanom, u bekstvu bio devet godina

Autor:

Hronika

01.04.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izet A. je pored krivičnog dela koji je počinio u Luksemburgu u Srbiji osuđen na tri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva Elvedina B. maja 2014. godine.

PAO JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Izet pljačkao po Luksemburgu sa svojim klanom, u bekstvu bio devet godina

Foto: MUP Srbije

Foto: Ilustracija

Pedesetjednogodišnji Izet A. iz Novog Pazara uhapšen je danas u svom rodnom gradu po međunarodnom nalogu Vojvodstva Luksemburg i njegovo krivično gonjenje preuzelo je Više tužilaštvo ovog grada.

Država Luksemburg tereti Izeta A. za oružanu pljačku porodice u toj zemlji koju je izveo sa svojom kriminalnom grupom 2013. godine, nakon čega je bio u bekstvu.

Kako objavljuju lokalni mediji, uhapšeni se sumnjiči da je počinio krivična dela razbojništvo u saizvršilaštvu i nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija zbog čega je pokrenuta istraga i od Višeg suda zatraženo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Izet A. je pored krivičnog dela koji je počinio u Luksemburgu u Srbiji osuđen na tri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva Elvedina B. maja 2014. godine, prenosi Blic.

Jedan od najtraženijih begunaca 30. januara 2016. godine u sobi specijalne bolnice "Novopazarska banja", pucao je u Elvedina B. i ranio ga u nogu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading