Planirao UBISTVO ALEKSANDRA VUČIĆA!? Uhapšen telohranitelj Srđana Noga po prijavi devojke! Efikasna akcija MUP-a I TUŽALAŠTVA!

Autor:

Hronika

28.03.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom stana osumnjičenog pronađeni su fantomka, 2 pištolja, municija, 6 noževa, bokser i laptop.

Planirao UBISTVO ALEKSANDRA VUČIĆA!? Uhapšen telohranitelj Srđana Noga po prijavi devojke! Efikasna akcija MUP-a I TUŽALAŠTVA!

Foto: Profimedia

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Draganu V. iz Beograda, zbog sumnje da je počinio krivično delo "nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pritvor je određen na predlog zamenika višeg javnog tužioca u Beogradu kako ne bi ponovio krivično delo. Dragan V. je uhapšen u subotu nakon prijave njegove emotivne partnerke, zbog navodnog porodičnog nasilja, ali je ona i rekla da on navodno "planira ubistvo visokog državnog funkcionera".

Kako saznajemo, devojka je prijavila da navodno njen emotivni partner planira ubistvo Aleksandra Vučića. Reč je inače o telohranitelju Srđana Noga.

Pretresom stana osumnjičenog pronađena je: fantomka, 2 pištolja, municija (oko 200 komada), 6 noževa, bokser i laptop.

Na saslušanju u Višem javnom Tužilaštvu u Beogradu osumnjičeni je rekao da je oružje pripadalo njegovom pokojnom ocu, a negirao je navode njegove partnerke "da planira ubistvo visokog državnog funkcionera".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading