MATEJ PERIŠ NESTAO ZBOG DUGA OD 2000 DINARA?! Nove teorije o nestalom Splićaninu!

Autor:

Hronika

23.03.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu i dalje ne jenjava, a u potrazi pored MUP neumorno učestvuju korisnici društvenih mreža koji iz dana u dan imaju nove dojave, mahom sumanute, ali i teorije zavere.

MATEJ PERIŠ NESTAO ZBOG DUGA OD 2000 DINARA?! Nove teorije o nestalom Splićaninu!

Foto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama od samog početka privatni detektivi, ali i razni drugi stručnjaci i građani svakodnevno objavljuju "neke nove informacije" vezane za tu kritičnu noć. Često se oglašavaju na brojnim profilima na Fejsbuku i Instagramu. To rade u znak podrške porodici, ali i kako bi korisnici javljali šta su sve čuli u vezi nestalog mladića iz Splita. Tako se na profilu "Pravda za Matej Periš" na Fejsbuku pojavila objava, u kojoj korisnik navodi "da su Matej i njegovo društvo 30. decembra imali nekih problema vezano za plaćanje taksi usluge u Beogradu".

- Ovako čuo sam da u išli na večeru tu noć i da je nastao problem oko 2.000 dinara. Oni nisu hteli da plate taksisti račun, pa je taksista pozvao neke opasne momke, koji su im naredili da moraju da plate 300 evra. Ne znam, da li je Matej trčao iz "Gotika" da nađe taksistu ili momke da plati. Možda su ga zvali da dođe, a možda je Matej bio uplašen i zato zaustavljao taksiste. Možda su skovali neki plan dok su ga čekali. Ovu priču možete uporediti sa videom. Ne znam, to sam čuo nekoliko puta i ne zna da li je istina. Ne znam da zbog ovoga možda nije imao problem - piše između ostalog u ovoj objavi na grupi "Pravda za Matej Periš".

Foto: Printscreen/Facebook/Pravda za Matej Periš

 

Ispod ove objave nizali su se brojni komentari podrške, spekulacija i teorija zavere. Inače, ovo je samo još jedna od mnogobrojnih objava i informacija ili pak dezinformacija koja se mogu naći na društvenim mrežama.

Podsetimo, MUP Srbije ranije je istakao da oni proveravaju sve moguće dojave i informacije. Pa tako imamo i nekolicinu onih koji su imali dojave da su negde videli Splićanina, takođe i te informacije je policija detaljno proverila, ali do sada ni jedna od tih dojava nije bila tačna, piše Kurir.

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine kada je izašao iz kluba "Gotik" u Beton hali, a zatim trčeći prošao Karađorđevu i Travničku ulicu sve do Save promenade, gde se prema snimcima vidi kako se približava reci Savi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading