"SIGURAN sam da će MATEJ čvrsto prigrliti moju TIJANU..."! Nenad Periš i Igor Jurić dali POTRESNU zajedničku izjavu! Dva oca u suzama!

Autor:

Hronika

18.03.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš i Igor Jurić dali potresnu zajedničku izjavu.

"SIGURAN sam da će MATEJ čvrsto prigrliti moju TIJANU..."! Nenad Periš i Igor Jurić dali POTRESNU zajedničku izjavu! Dva oca u suzama!

Foto: Privatna arhiva

Nenad Periš, otac Mateja Periša, vratio se u Hrvatsku nakon višemesečnog ostanka u Beogradu i čekanjem vesti o svom nestalom sinu.

 

On je za HRT dao zajedničku izjavu sa Igorom Jurićem, ocem otete i ubijene Tijane Jurić, čiji je slučaj prethodnih godina uznemirio celu Srbiju. Dva oca su podelila tugu za svojom decom i pokazala međusobno poštovanje jedan prema drugom.

 

Republika

Foto: Printskrin

Igor Jurić i Nenad Periš

 

Deli moju bol, do kraja najiskrenije, on tačno zna ko je Nenad Periš – rekao je Nenad o podršsci koju dobija od Igora Jurića.

Ne znam zašto se ovo desilo, možda je ovo glupo što ću reći, ali toliko sam srećan što sam upoznao Nenada i Mateja. Daće Bog da zajedno zagrlimo Mateja i da proslavimo njegov povratak zajedno. Ne bih da, opet će me Nenad razumeti, ali ako bude onaj drugi kraj, ja sam siguran da će Matej zagrliti moju Tijanu i da će je zagrliti i reći joj da ja ne brinem. Matej je taj koji je pokazao tu neku snagu koja ga danas drži u javnosti, njegovo lice i njegoce oči. Nenad mi je pokazao da mogu da učim da budem bolji čovek, on mi je pokazao – rekao je Igor Jurić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading