AGONIJA NENADA PERIŠA NE PRESTAJE: Video sam se sa bivšom suprugom - MOLI se za našeg sina svakog dana

Autor:

Hronika

19.03.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dugog traženja nestalog sina, otac Mateja Periša se pre nekoliko dana vratio u Split, porodici, ali i poslu.

AGONIJA NENADA PERIŠA NE PRESTAJE: Video sam se sa bivšom suprugom - MOLI se za našeg sina svakog dana

Foto: ATA Images

Nenad Periš

Nenad Periš se vratio u Split, ali je dobio potvrdu beogradske policije da potraga i dalje traje. Nastaviće da pretražuju reke, ali i kopno.

- Dobio sam izveštaj od načelnika policije u Beogradu. Potvrdio mi je da se potraga za mojim sinom nastavlja istim intezitetom, da dolazi lepše vreme i da će pretraživati Savu i Dunav, ali i kopno - rekao je Nenad Periš.

Pre nekoliko dana se vratio u Split porodici, ali i poslu. Kako sam tvrdi, nije mu lako, ali mora da nastavi realno da živi. Teško mu je što je daleko od Beograda gde je i sina izgubio.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Facebook

Ni traga ni glasa o Mateju Perišu

- Video sam se sa Matejevom majkom i mogu vam reći da je njoj najteže. Prvo što me je pitala bilo je: Kako si? Ona se posvetila molitvama i želji da nađemo sina. Šetali smo i o svemu pričali. Rekao sam joj sve što znam, ali nam dete nisam našao - kaže Periš.

Nenad tvrdi da novih informacija o Mateju nema iako je dosta vremena prošlo, ali da se i dalje nada da je živ. 

- Svima govorim da ja nisam bitan već Matej. Da bi ono što ja radim uradio svaki roditelj na svetu. Nije mi lako što sam morao da se vratim, ali morao sam, zbog porodice i posla. Nema trenutka da ne pomislim šta je sa mojim sinom i gde je. Moram biti realan! - kaže Periš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading