MARJANOVIĆU NA SUĐENJU PUSTILI SNIMAK poziva policiji i iz GRANDA, Zoran se ovako PRAVDAO, a onda je zakazano novo ročište!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg suđenja Zoranu Marjanoviću preslušani su pozivi koje je on uputio policiji na dan kada je nestala njegova supruga Jelena, 2. aprila 2016. godine u Borči. Takođe, tokom ročišta je odgovarao i na pitanja advokata i pregledana je emisija "Grand specijal" u kojoj je pevačica, pre smrti, pričala o odnosu sa mužem.

MARJANOVIĆU NA SUĐENJU PUSTILI SNIMAK poziva policiji i iz GRANDA, Zoran se ovako PRAVDAO, a onda je zakazano novo ročište!

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

 

Jelena Marjanović ubijena je na nasipu u Borči pre šest godina, a za taj zločin optužen je njen suprug, koji je tog dana bio sa njom i njihovom ćerkom u šetnji, ali je ona u jednom trenutku otišla da trči, a oni nisu mogli da je nađu, pa je Zoran prijavio njen nestanak policiji.

Na snimcima tih razgovora, koji su ranije osvanuli u medijima, čuje se kako se Marjanović tokom telefonskog razgovora sa policijom, obraća još nekom na nasipu, pa je objasnio da je to jedan policajac.

Njegov advokat Aleksandar Zarić pitao ga je ko je policajac kome se obraća na snimku, a on je odgovorio da je u pitanju njegov prijatelj.

- To je Boris Pucić. On je moj prijatelj koji je na nasip došao privatno. Radi u PS Borča. Prvi put sam zvao policiju i on me je savetovao šta da radim. Ja sam bio uspaničen i usplahiren. Hteo sam da dođem do njihove prve patrole u blizini, ali eto, nisu mi je dali - odgovorio je Zoran.

Na pitanje kome se još obraćao na nasipu, rekao je da su u pitanju bili slučajni prolaznici.

- Tu su bili prolaznici koje sam pitao da li su videli Jelenu. Oni nisu ni identifikovani, a ni ispitani u svojstvu svedoka - naglasio je Marjanović.

Foto: E-stock

 

Njegova odbrana je nakon svih preslušanih snimaka istakla da je tužilaštvo htelo da ih prikrije, iako su to ključni dokazi.

- Ovde vidimo da se Zoran logično zabrinuo jer je tamo gde je stajao vidljiv kraj nasipa, a on nju nikako nije video. Ponašanje policijskih službenika nikako se ne može okarakterisati kao profesionalno, al neću sad o tome - rekao je Dumnić.

Nakon iznošenja odbrane, zamenica Višeg javnog tužioca, oštro je odbrusila odbrani.

- Potpuno je nepotrebno odugovlačenje krivičnog postupka na ovaj način, da se svaki dokaz analizira jer se to radi na završnim rečima. Svi njihovi komentari su nepotrebni - rekla je ona.

Zarić joj je odgovario da je to sve dokaz koji prikazuje šta se sve desilo na nasipu i da je jasno zašto je tužilaštvo htelo da prikrije snimke.

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

 

Nakon toga pregledan je deo emisije "Grand magazin" u kojem Jelena govori o ljubavi sa Zoranom.

- Ta ljubav traje već 13 godina. Svideo mi se kada sam imala 12, tada sam ga 1. put videla - rekla je Jelena u emisiji.

- Bio je frajer, tad je imao 18. Sa 16 sam ga videla 2. put, pa smo stupili u vezu kada sam napunila 17. Tu ljubav smo krunuisali brakom u kojem smo dobili predivnu ćerkicu - ispričala je Jelena.

- Ovo ne pričam samo za kamere, mi se mnogo volimo. Uvek smo tu jedno za drugo. Non-stop smo zajedno i to je ključ uspeha svakog braka. Današnji brakovi kratko traju i uglavnom su iz nekog interesa. Novac se brzo potroši, zato bez ljubavi ne može ništa da opstane - rekla je.

- Ljubav je srž zivota. On je uvek tu bio za mene i kada mi je bilo najteže zbog smrti oca. Nagovorio me je da se vratim na scenu. Rekao mi je "Taj talenat ne sme da propadne, moraš" - kazala je u emisiji.

Zoranov branilac Nikola Dumnić zaključio je nakon emisije da je to Jelenino gostovanje u emisiji dokaz da Zoran nije imao razlog za ubistvo.

- Ovime je otklonjena svaka sumnja za njegov motiv da počini delo. Ovim dokazom je skinuta ljaga sa njega - kazao je.

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

 

Zamenica Višeg javnog tužioca je i na ovaj snimak imala zamerke.

- Ni pregledana emisija, ni audio snimci, ni fotografije njenih navodnih povreda na ruci nisu relevantni kao dokazi, a ni kredibilni za sve ono za šta je optužen okrivljeni - konstatovala je ona.

Za pomenute fotografije ruke, branioci su ranije objasnili da ih je zadobila u menjanju gume, pa su danas pregledane i fotografije tih povreda, na kojima se vidi da na spoljašnjoj strani desnog dlana ima velike podlive i ogrebotine.

Sudija je na kraju ročista kao dokaz zatrazila fotografije jedne medijske kuće sačinjene na licu mesta dana kada je Jelena nestala, 2. aprila 2016.godine.

Sledeće suđenje zakazano je za 4. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading