MARJANOVIĆI TAJNO PRAĆENI I PRISLUŠKIVANI! Zoranovi advokati šokirali tvrdnjama na suđenju!

Autor:

Hronika

11.02.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Zorana Marjanovića je tajno prisluškivana i praćena, tvrde advokati.

MARJANOVIĆI TAJNO PRAĆENI I PRISLUŠKIVANI! Zoranovi advokati šokirali tvrdnjama na suđenju!

Foto: E-Stock

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića na današnjem ročištu izneo je šokantne informacije, u kojima tvrdi da su njegov klijent kao i ostali članovi njegove porodice bili tajno prisluškivani i praćeni.

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović stigao je u beogradsku Palatu  pravde u pratnji advokata, gde je u toku suđenje, pišu Novosti.

Republika

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Marjanović

 

U toku procesa, njegov advokat tvrdi da su Zoran Marjanović i članovi porodice Marjanović tajno prisluškivani i tom prilikom tražio transkript tih prisluškivanja, kao i razloge zbog kojih je to učinjeno. Kako on tvrdi, ozvučena su bila vozila porodice Marjanović kao i njihova kuća.To proizilazi iz dokumenta mup Srbije od 30.maja 2016.godine.

Podsetimo, Marjanović je jedini osumnjičeni za teško ubistvo pevačice i ukoliko se dokaže da je kriv, preti mu do 40 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading