BAJAGA POSTAO DEDA: Pevač progovorio kako se snašao u novoj ulozi, a evo kako se zove UNUKA!

Autor:

Zabava

11.02.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bagaja je postao deda krajem prošle godine.

BAJAGA POSTAO DEDA: Pevač progovorio kako se snašao u novoj ulozi, a evo kako se zove UNUKA!

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga (61) je postao deda krajem prošle godine, kada se supriga od njegovog sina Marka porodila 27. decembra i donela na svet devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Sara.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga

- Tako je, postao sam deda. Imam lepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao deda, nego, jednostavno, izbegavam da pričam o privatnom životu - potvrdio je Bajaga za "Novosti".

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga pevač

Pevač će na predstojećem takmićenju za "Pesma za Evroviziju" biti zastupljen kao tekstopisac i to čak sa dve numere. Jedna je sa "Dve godone i šes' dana" koju izvodi grupa "Biber", a druga je sa "Samo ne reci da voliš" koju peva Dušan Svilar.

- Pesme su, inače, potpuno različite i jedino im je zajedničko da su mnogo lepe. Nikada nisam radio za "Evroviziju", nije me zanimalo i ne ložim se na to da pobedimo ovde ili preko, već mi je važno da imam dve dobre pesme i voleo bih da ih ljudi čuju - ispričao je Bajaga, prenosi Kurir.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Momčilo Bajagić Bajaga pevač

Bajaga se osvrnuo i na nedavnu smrt njegovog prijatelja frontmena "Parnog valjka" Akija Rahimovskog. 

- Pogodila me je vest o Akijevoj smrti. Kada mi je Husein Hasanefendić predložio da im se pridružim i otpevam "Godine prolaze", prvo sam bio zbunjen, jer je to naziv moje pesme. Sasvim sam zaboravio da i oni imaju numeru istog imena, koja je bila hit. Aki je bio pravi tenor, i to hrapavi tenor, a ja ću na koncertu pevati iz istog tonaliteta, ali za oktavu niže, jer ne mogu da pevam u Akijevoj lagi. Lepo je odati počast nekome ko je toliko dugo zabavljao generacije - završio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading