SUĐENJE BIVŠEM ZAMENIKU NAČELNIKA SBPOK! Progovorio Goran Papić: Po izlasku iz sudnice iscedio samo jednu rečenicu!

Autor:

Hronika

10.02.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica svedoka iz Uprave kriminalističke policije Bojan Popović, Kosta Mihajlov i Aleksandar Vukobrad u nastavku suđenja Goranu Papiću bivšem zameniku načelnika SBPOK koji se tereti da je zloupotrebovši službeni položaj vratio bez urađenih provera, blindirani auto kriminalcu Marku Miljkoviću, potvrdili su navode optuženog.

SUĐENJE BIVŠEM ZAMENIKU NAČELNIKA SBPOK! Progovorio Goran Papić: Po izlasku iz sudnice iscedio samo jednu rečenicu!

Foto: SST/A. Popović

Goran Papić

Međutim, Papićev tada podređeni saradnik Miloš Jovanović  rekao je da je lično čuo da Papić naređuje da se Miljkoviću vrati vozilo, što je ranije optuženi negirao.

- Koliko se sada sećam dok sam upravljao vozilom u kojem su bili Miljković i načelnik Nevenko Marić, Mariću je zazvonio telefon i on je uključio spikerfon što do tada nikada pre nije radio. Meni je bilo čudno jer je Miljković bio u kolima, a čuo sam Papićev glas da se sve uradi brzo i profesionalno sa Miljkovićem, da mu se vrati vozilo, a da njega vratimo u UKP odakle smo ga i uzeli - rekao je svedok Jovanović. 

Foto: SST/A. Popović

Izlazak iz sudnice nakon svedočenja

Goran Papić je po izlasku iz sudnice sa kiselim osmehom na licu odgovorio kratko na naše pitanje kako je - Nisam dobro čim sam ovde - rekao je i udaljio se da bi telefonirao.

Svedok došao sa kontrolorom- instruisan šta da kaže

Branilac Gorana Papića izneo je pred sudijom primedbu da je svedok Jovanović dosao u sudnicu sa pratnjom, te da on smatra da je to osoba koju je neko poslao da isprati da li ce svedočiti kako mu je naloženo. Pratilac Jovanovica sedeo je u publici u sudnici i zajedno su i izasli nakon sto je on dao iskaz.

Foto: SST/A. Popović

Goran Papić

Ključni svedoci na suđenju u martu

Nastavak suđenja zakazan je za 14. mart, kada su predviđena saslušanja ključnih svedoka, od kojih bi mnogi trebalo da budu sa Papićem na optuženičkoj klupi, kako smatra branilac optuženog. Poziv za svedočenje sud će poslati Milenku Munžabi, Nevenku Mariću, te prezimenjake Zorana i Dejana Kovačevića. 

I Belivuk imao dozvolu za upravljanje spornim vozilom

Trojica prvoispitanih svedoka rekli su da su sumnjali u ispravnost postupanja prema Miljkovicu jer do kraja nije izvršena provera vozila, te da nije bilo na skeneru, što je deo procedure.

- Sumnjiva je bila upisana kubikaza tog auta za koji je pored Miljkovića dozvolu za upravljanje imao i Belivuk - relap je između ostalog prvoispitani svedok Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading