"BEŽI, SPASAVAJ GLAVU"! Uzavrelo na suđenju za raznošenje Bosketa na Autokomandi!

Autor:

Hronika

08.02.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Darku Duloviću za pomaganje u ubistvu Siniše Milića Bosketa, bliskog saradnika kriminalaca Filipa Koraća i Luke Bojovića, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem dvojice svedoka.

"BEŽI, SPASAVAJ GLAVU"! Uzavrelo na suđenju za raznošenje Bosketa na Autokomandi!

Foto: printscreen

Milić je ubijen u eksploziji automobila u Beogradu na Autokomandi 2018. godine, a Duloviću se sudi u odsustvu jer je u zatvoru u Crnoj Gori.

Na suđenju su sevale varnice kada se na vratima sudnice nekoliko minuta po početku pretresa pojavio advokat Miloš Pavlović, punomoćnik ćerke ubijenog Bosketa Anđele Milić.

Njegovo prisustvo zasmetalo je punomoćniku vanbračne Milićeve supruge Jelene Stanojević koja ne prisustvuje suđenju.

Sudija je presekao rekavši da Pavlović može da ostane u sudnici u svojstvu publike budući da je tužilaštvo navelo samo punomoćnika Stanojevićeve.

- Ja sam punomoćnik jedinog naslednika ubijenog Milića - rekao je Pavlović.

Njegov kolega je onda uzvratio da je Milić iza sebe ostavio i vanbračno dete sa Stanojevićevom, maloletnog Vasilija.

Advokat Milićeve ćerke je prepirku zaključio rekavši da je postupak za utvrđuvanje očinstva tog deteta u toku budući da dečaka ubijeni nije priznao za života. 

Nema dokaza protiv Dulovića

Suđenju je prisustvovao i otac Darka Dulovića koji je i svedok u slučaju, a njegov advokat Nikola Ristović je posle saslušanja svedoka rekao da nema ništa protiv da se u nastavku suđenja saslušaju još neki svedoci, ali da bi njemu kao odbrani odgovaralo da se postupak više bespotrebno ne razvlači.

- Što se nas tiče, postupak može sada da se završi. Nama je najbitnije da protiv Dulovića apsolutno nema dokaza- zaključio je Ristović.

Svedočenje prodavca telefona sa buvlje pijace Aleksandra Božića, koji je prodao aparat koji je korišćen u zločinu je rekao da ostaje pri izjavi koju je dao u tužilašvu, objasnivši da ne zna kome je prodao telefon, a da je to bila najbrža prodaja ikada.

Posle njega je svedočio Đurađ Alimpić, vozač jednog od oštećenih u detonaciji kojeg je sudija Mikić opomenuo kada je opsovao citirajući policajca posle uviđaja.

- "Nema ništa od ovoga i naplate štete, je.i ga", rekao mi je policajac - istakao je Đurađ. 

Isti svedok je nasmejao prisutne rekavši da je Bosketova likvidacija bila strašna i da je više automobila tada oštećeno.

Beži, spašavaj živu glavu. Čula se eksplozija i nisam znao šta se dešava - prepričao je Alimpić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading