OVO JE PRVI SNIMAK SPLIĆANKE MAJE! U suzama, ne može da dođe sebi zbog Mateja, oseća se KRIVOM! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.01.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba “Gotik”, kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.29 časova.

OVO JE PRVI SNIMAK SPLIĆANKE MAJE! U suzama, ne može da dođe sebi zbog Mateja, oseća se KRIVOM! (VIDEO)

Foto: Printskrin:prvatelevizija, Facebook

Nakon što je informacija da je ona Matejev poslednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade – rekla je uplakana Maja S. u emisiji Exploziv na TV Prva koja će se emitovati večeras, navodi Objektiv.

Ona je u naš glavni grad stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

 

 

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio. Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gde mu se gubi svaki trag. Potraga za njim traje već 20 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

19.01.2022 13:28

Ako iz srca plače,onda zna zašto plače,i koliko će olakšanja da joj donese?Možda doživotno da plače?Kad bi mogle da speru čin!!!