GEBELSOVE METODE! Reč NOVAK da se više ne koristi! SMETA IM i 15.000 km daleko!

Autor:

Sport

19.01.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato svima šta se sve dešavalo tokom 11 dana koliko je Novak boravio u Melburnu, a čak i sada kada se najbolji teniser sveta nalazi više hiljada kilometara daleko, gotovo da ništa ne protekne bez pominjanja Đokovića.

GEBELSOVE METODE! Reč NOVAK da se više ne koristi! SMETA IM i 15.000 km daleko!

Foto: Tanjug/AP

Neverovatan potez napravila je "Tenis Australija" koja je izdala saopštenje povodom situacije sa Đokovićem, a da pritom nijednom nije pomenula srpskog tenisera.

Skidali su Đokovića sa najavnih postera po gradu, pa se Novakova slika može naći još na jedinom mestu na kojem tu mora da boravi.

U Melburn parku, pored slike Naomi Osake, na mestu gde su prikazani osvajači iz muške i ženske konkurencije iz 2021. godine.

A, ozbiljan problem sa najezdom Novakovih fanova imaju osobe koje vode računa o profilima Australijan opena na društvenim mrežama.

Tamo se ostali ne mogu odbraniti od količine komentara podrške Đokoviću, pa je jedan od mnogih kojima je dosadilo da čitaju o srpskom teniseru tražio da se zabrani upotreba reči Novak sa ciljem da se spreče komentari navijača iz Srbije, ali i ostatka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading