MATEJU PRE DVA MESECA TRAGIČNO STRADAO DRUGAR: Prijatelj progovorio o tužnim događanjima u životu nestalog Splićanina

Autor:

Hronika

05.01.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti dan traje potraga za 27-godišnjim Matejem Perišem, nestalim nakon što se noć uoči novogodišnje noći s prijateljima zabavljao u klubu Gotik u Beogradu.

MATEJU PRE DVA MESECA TRAGIČNO STRADAO DRUGAR: Prijatelj progovorio o tužnim događanjima u životu nestalog Splićanina

Foto: instagram.com/matejperis

Njegov otac Nenad Periš od nedelje je u Beogradu, a prijatelji koji su prošli poligrafsko ispitivanje vratili su se u Split.

Policija i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije juče su bezuspešno pretražili područje Save gde su kamere snimile zasad neidentifikovanu osobu kako stepenicama silazi prema reci.

Potraga se nastavlja i danas, a patrolni brodovi pretražuju i područje Dunava, s obzirom na to da se u njega Sava uliva na samo oko 300 metara dalje od mesta gde je Periš tulumario.

O slučaju se oglasilo juče i Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije koje poručuje da se danonoćno traga i da se preduzimaju sve mere kako bi Mateja što pre našli. I hrvatska policija ističe kako se saradnja s Republikom Srbijom odvija koordinirano i u realnom vremenu.

Objavljeni su i snimci mladića koji trči beogradskim ulicama i pokušava da uđe u taksi, a dok srpska policija traži mladog Splićanina, gotovo svi mediji u regionu pokušavaju da slože "slagalicu" od do sada viđenih slika i snimaka nadzornih kamera, koje su po Beogradu zabeležile Matejevo kretanje.

Jedan od onih koji zadnjih dana stalno gleda u snimke nadzornih kamera iz Beograda koje su dospele u javnost je i 35-godišnji Splićanin, Matejev prijatelj, s kojim su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali u utorak.

Sagovorniku su kazali kako pokušavaju doći do Matejevih prijatelja, koji su s njime bili u Beogradu.

- Ma neće momci ništa da pričaju. Povukli su se u sebe. Ovo je za njih veliki šok. Ne znaju gde im je prijatelj, a pre dva meseca im je tragično stradao još jedan prijatelj. Tragedija na tragediju. Dobra je to ekipa mladića, nije im ovo lako za izdržati – kazao im je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kristina

06.01.2022 17:37

Ja da sam policija trazila bih sve nadzorne kamere svih autobusa koji su prolazili tu noc bas tamo gde je snimljen . Mozda je on nesto glupo napravio pa se istripovao da treba da pobegne.. iskreno se molim da je dobro i da nije bio u toliko teskom stanju svesti da skoci u ledenu vodu. Sta god da je.. nije dobro . Kako mob operater nema pribelezene poruke i pozive na nekom broju? Kako se ne zna na kojoj baznoj stanici je nestao signal? Sta ako je ta Marija (devojka njegovog druga inace beogradjanka) nekim slucajem kontaktirala Mateja? Da li je policija dosla do te devojke? Sve sto zelimo da saznamo nista se ne objavljuje.. ja se vozim kolima i gledam, kao neki manijak, svako musko koje podseca na njega.. bas me je potreslo sve ovo.. bas bi volela da se javi i da ga svi izgrdimo onako roditeljski a potom od sveg srca zagrlimo .. Boze, pomozi!

Odgovori 11 6
Petar Petrovic

19.01.2022 14:48

@Kristina - Samo mlad covek napaljen na stariju ,,koku iz lovarnog drustva" moze onako suludo da trci, ne bi li je sreo. Treba istinu traziti u odnosu njega i te Maje koju je poslednju zvao, a onda pretraziti njene seksualne aktivnosti u Splitu, Zagrebu i Beogradu. Dakle, izgleda da je nesretni Matej bio ,,prijatelj sa povlasticama", nazvao je, ona rekla gde je ali zuri dalje, pa je on potrcao da bi se sastao sa njom bar malo vremena. Ponavljam, samo mladic njegovih godina koji povremeno ,,dobija"od starije, bahate cice moze onako da pojuri napolje i da trci do nje. Mozda se to nekome nije svidelo ili je znao za tu semu, stigao u Beograd i resio se konkurencije.