SNIMAK SA SAVE NIJE NASTAO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI?! Tri detalja koja bacaju novo svetlo na nestanak MLADIĆA IZ SPLITA! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

04.01.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak mladića koji pliva u Savi, a za koji se verovalo da prikazuje mladića iz Splita Mateja Periša za kojim punih pet dana traje potraga, nije nastao u novogodišnjoj noći.

SNIMAK SA SAVE NIJE NASTAO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI?! Tri detalja koja bacaju novo svetlo na nestanak MLADIĆA IZ SPLITA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ovu informaciju koja predstavlja svojevrsni obrt u celoj priči oko nestanka Periša obelodanio je novinar TV Pink Mladen Mijatović.

U uključenju u program te televizije Mijatović je otkrio da raspolaže pouzdanim informacijama prema kojima mladić koji pliva u Savi ne može da bude Periš, pošto snimak nije nastao u noći između 30. i 31. decembra.

U prilog tezi da mladić koji pliva u Savi nije Periš idu i tvrdnje Nenada Periša, Matejevog oca, koji je ranije istakao da osoba koja pliva u reci nije njegov sin.

Na kraju, tu su i snimci sa nadzornih kamera na kojima se vidi Periš kako trči ulicama pokušavajući da zaustavi taksi, a na tim snimcima vidljivi su datum i vreme kada su nastali, pa sve to ukazuje da je reč o videima sa sigurnosnih kamera okolnih kafića.

Uz to, snimci su fiksirani i sve vreme snimaju iz samo jednog ugla, bez ikakvog zumiranja.

Sve to, međutim, nedostaje na snimku plivanja u reci na kojem se i ne vidi kada je snimak nastao, a takođe slika na video zapisu kao na prethodnim kamerama nije fiksirana.

Naprotiv, kamera gotovo da prati kretanje plivača i snimak je drugačiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading