JOVANA NAĐENA MRTVA: Nagađanja su jeziva, meštani Zlatibora progovorili o čudnim dešavanjima

Autor: Republika

Hronika

26.12.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga i pretraga za Jovanom Marjanović (54) iz Niša tragično se završila.

JOVANA NAĐENA MRTVA: Nagađanja su jeziva, meštani Zlatibora progovorili o čudnim dešavanjima

Foto: Privatna arhiva

Pre podne Jovanu su tražili oko Kaubojskog grada (El Paso), oko 15 km od centra Zlatibora, gde su prethodno veče sestre Ljiljana Simić i Brankica Marjanović dobile poziv da je Jovana navodno viđena u tom delu.

- Malo pre 21 sat pozvao nas je muškarac iz Beograda i rekao da je primetio ženu koja odgovara opisu, kao 80 psoto je siguran da je to ona. Nas dve i brat od tetke je smo odmah otišli tamo. Videli smo nekoliko tragova koje vode u šumu – ispričala je jedan od sestara. 

Policija je pretražila taj teren ali nije našla nešto što bi ukazivalo da je nestala Jovana boravila tu.

Pretraga na Zlatiboru se vršila na više lokacija. Pretražena je Draglica, traga se Tić poljem, a tražena je na Borovoj glavi i predelu iznad Ribničkog jezera ka Torniku.

Kako Informer nezvanično saznaje, saslušani su sadašnji partner i bivši suprug nestale Jovane, kao i još nekoliko osoba koji bi mogli da pomognu istrazi. Takođe, tragalo se putem i video zapisa sa kamera objekata koji bi pratili neki trag kuda se kretala Jovana.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Jovana Marjanović je nestala u sredu, 22. decembra, a oko 20 časova joj se gubi svaki trag. Boravila je na Zlatiboru u iznajmljenom stanu u ulici Sava Stanojčića. Tu je bila sa partnerom. Na Zlatiboru se našla zbog radova na jednoj građevini koje je izvodila Jovanina firma kao podizvođač.

- Tog dana smo se čule i sestra i ja sa njom. Pričale smo i bilo je sve u redu. Sa sestrom se posle čula i prekinula je vezu čim je ušao njen partner. Onda je izašla da prošeta. Od tada se niko nije čuo sa njom – kaže Ljiljana Simić.

Celu noć je bila nedostupna. Jovanin telefon je pronađen ugašen u vodovodnim cevima preko puta pumpe na Zlatiboru, oko 2,5 km od stana gde je živela. Pronašao ga je radnik, koji je uključio telefon i čim se aktivirao, policija je locirala telefon.

Tu je izvršena pretraga, ali nije bilo nekih znakova koje bi ukazivalo šta se dogodilo sa Jovanom.

Ćerke su preko društvenih mreža aktivirale javnost i preko video zapisa mole za svaki trag koji bi im pomogao da nađu majku.

- Naša majka nikada ne bi naudila sebi i ne verujemo da bi počinila samoubistvo. Imala je određene privatne probleme o kojima je obaveštena policija – bio je vapaj sestara.

I Zlatiborci su zbunjeni celom situacijom.

- Jadna žena, nadam se da će je naći živu i zdravu. Ova deca prolaze kroz pakao. Traže je od jutra do mraka. Još ih zovu sa svih strana i svašta im pričaju – rekao je jedan od meštana Zlatibora pre tragičnog ishoda.

Jedan Zlatiborac imao je drugačije viđenje situacije.

- Imala je tu neku građevinsku firmu, pa je pitanje da li je ušla u neki posao u koji nije smela. Svašta se ovde po Zlatiboru dešava. Da su je oteli, već bi možda tražili neki otkup – prokomentarisao je ovaj Zlatiborac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading