MAJKA STEFANA (17) KOJI JE POGINUO SA SESTROM LOLITOM GUŠEĆI SE U SUZAMA JEDVA PROGOVORILA: Ne znate vi kakav je ovo bol, niko ne zna kakva su to deca bila

Autor: Republika

Hronika

14.11.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni brat i sestra zajedno su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći u petak, u 4 sata ujutru, na putu za Vrbovski kod Beograda, a kako se navodi, zajedno će biti i sahranjeni.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lolita i Stefan zajedno otišli u smrt

- Ne znate vi kakav je ovo bol, niko ne zna kakva su to deca bila... Ovo je strašno... Neka ih svi ostave da počivaju u miru...- gušeći se u suzama rekla je Danijela S., majka Strahinje S. (14) koji je poginuo sa sestrom Lolitom Z. (22), i sa teškim bolom u glasu, dok se u pozadini čuo i plač bebe, rekla da ne može više da govori i da ne zna gde će duša onima koji o njima sada pričaju ružne stvari.

Nesrećni brat i sestra zajedno su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći u petak, u 4 sata ujutru, na putu za Vrbovski kod Beograda, a kako se navodi, zajedno će biti i sahranjeni.

 

- Lola i Strahinja su bili nerazdvojni... stradali su zajedno, njihove majke žele zajedno i da ih isprate na večni počinak - rekao je za medije prijatelj ove dve porodice koje su zavijene u crno.

Njihova tela su, kako se nezvanično navodi, i dalje na obdukciji nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mesto odakle su se kolima survali u vodu

Iz slavlja pravo smrt

Samo nekoliko sati pre nego što su uleteli kolima u kanal i poginuli, Lolita Z. (22) i njen mlađi brat Strahinja S. (14) slavili su sa njenim prijateljima. O tome je ostala da svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: "Pa da krenemo".

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao njen momak Slobodan V. ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Lolita Z.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, navodno, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se te noći spustila u tom delu grada, a rano u petak oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Automobil u kom su bili Stefan i Lolita

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Kako je za "Blic" ispričao teča poginulih, Strahinja S. je, prema dogovoru s majkom, kobne noći trebalo da se vrati kući do 1 sat i majka ga je budna i zabrinuta čekala satima... U četiri sata ujutro nju je pozvala policija i saopštila joj stravične vesti...

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Automobil u kom su bili Stefan i Lolita

- Strahinja se sa porodicom pre nekoliko dana preselio u Glogonj, jer se njihov stan u gradu renovira. Trebalo je da ga sestra, koja ima vozačku dozvolu, doveze do kuće. Kasno sam došao sa posla, legao da spavam, a moja svastika, Strahinjina majka, čekala ga je celu noć budna - rekao je za medije uznemireni teča dečaka i dodao da se još uvek ne zna kako je tačno došlo do ove tragedije.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading