VUK KOSTIĆ I DUBRAVKA MIJATOVIĆ BRANE MIKU ALEKSIĆA! Učitelj glume želi da odugovlači suđenje za silovanje! EVO KAKVIM SE METODAMA SLUŽI!

Autor:

Hronika

29.10.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik škole glume, koji je optužen za seksualno zlostavljanje više devojaka, i njegovi advokati predložili su da se sasluša na desetine njegovih kolega, a on je samo izjavio da nije kriv.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mika Aleksić juče pred početak suđenja

Odbrana Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume optuženog za silovanja i polna uzmeniravanja učenica, predložila je juče da kao svedoci pred Višim sudom u Beogradu budu saslušani glumci Vuk Kostić, Dubravka Mijatović i brojne druge njihove kolege.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Aleksićevi advokati predali su spisak na kom je, pored pomenutih, još pedesetak glumaca, reditelja i drugih javnih ličnosti.

- Pored predloga koje su izneli tužilaštvo i odbrana, Aleksić se juče prvi put izjasnio o optužbama tužilaštva. Kratko je rekao: "Nisam kriv, ne priznajem izvršenje krivičnih dela", a detaljnu odbranu biće u mogućnosti da iznese tek pošto se završi pripremno ročište i počne suđenje - objašnjava sagovornik ovog lista.

Prema njegovim rečima, nastavak pripremnog ročišta bio je zakazan za danas, ali je pomeren za 15. novembar kako bi tužilaštvo, ali i zastupnici oštećenih devojaka, među kojima su i poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, imali priliku da se upoznaju s njima.

- Potom će sud odlučiti da li će i koga od predloženih svedoka pozvati na saslušanje - objašnjava izvor.

Advokati koji zastupaju oštećene navodno su prema pisanju ovog lista osporili ove predloge. Advokat Jugoslav Tintor rekao je da to što je odbrana predložila 50 ili 60 svedoka očigledno pokazuje njihovu nameru da idu na odugovlačenje postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bojan

29.10.2021 08:54

Ne može se braniti neodbranjivo. On ih je psihički i fizički maltretirao pa čak i silovao jer nisu smele da se brane od boga.

Odgovori 2 14
MIKA

29.10.2021 14:23

Sta maltretirate tog Miku gde ih je vodio da li u hotel. One jadne trcale za njim u neku sobu i sta malo ih poljunio i one njega i sad u zatvor. Da li imate snimke i na osnovu cega ste ga strpali u zatvor. Sta je vama pa on vas treba da tuzi i te bezobrazne devojke. Naskakale na njega i sad kad su tridesetogodisnje zene tuze ga pa gde su nile sve ove god. Sram ih bilo sto se nisu zalile roditeljima tada kad su bile u njegovoj skoli sad kad su matore tuze ga. Sramota!!!!!

Odgovori 11 3
Aha

31.10.2021 09:22

znaci samo ostecene imaju pravo na svedoke i njima mora da se veruje na rec. Gde su dokazi?

Aha

31.10.2021 09:22

znaci samo ostecene imaju pravo na svedoke i njima mora da se veruje na rec. Gde su dokazi?