PROŠIRENA ISTRAGA U SLUČAJU SVIREPOG UBISTVA ĐOKIĆA: Braći Milošević određen pritvor

Autor:

Hronika

24.10.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić, donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K.M. i A.M., koji se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika.

Republika

Foto: printskrin

Porodica Đokić

Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana.

Rođena braća K. M. i A. M. iz Moravca uhapšena su 22. oktobra nakon što ih je Goran Džonić, takođe meštanin ovog aleksinačkog sela, optužio da su mu bili saučesnici u ubistvu njegovog brata od tetke Gorana Đokića. Džonić je braću, poznatu pod nadimkom Jojke okrivio da su ga prisili da ubije i opljačka bliskog rođaka.

Za ubistvo Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su spaljena tela pronađena 2. oktobra u ataru sela Moravac, okrivljeni su i Džonićevi sinovi M. Dž. i S. Dž.

Oni su juče saslušani pred tužilaštvom nakon čega im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading