SAZNAJEMO! Braća Milošević na saslušanju zbog ubistva Đokića

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Kostadin (39) i Konstantin Milošević (40) iz Moravca trenutno su na saslušanju zbog ubistva tročlane porodice Đokić - Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25).

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Porodica Đokić

Oni su privedeni u petak jer ih je prvoosumnjičeni Goran Džonić (59) označio kao saučesnike u ovom svirepom zločinu, zbog kojeg je juče njemu i njegovim sinovima Milanu i Stefanu Džoniću određen pritvor do 30 dana, jer se sumnja da su učestvovali u njemu.

Kako saznajemo, trenutno je u toku saslušanje braće Milošević, nakon kojeg će biti doneta odluka da li se puštaju na slobodu ili im se pritvor produžava do 30 dana, pošto im danas ističe pritvor do 48 sati.

Naši reporteri stupili su juče u kontakt s porodicom Milošević, koja izričito tvrdi da su braća Kostadin i Konstantin uhapšena greškom.

- Zadržani su u pritvoru do 48 sati samo zbog Džonićevog iskaza i bez drugih dokaza. Daćemo demanti čim ih puste. U petak su nam pretresli kuću i odneli samo naše mobilne telefone. Javili su nam samo da su zadržani u pritvoru i da su prošli poligrafsko ispitivanje. One noći kada su Đokići ubijeni Konstantin je bio kod kuće s porodicom, a Kostadin s devojkom. Kao dokaz, imamo i video - zapis, koji su policajci već odneli, tako da njih dvojica imaju alibi - naglašavaju članovi porodice Milošević.

Osim Konstantina i Kostadina u petak su privedeni i Marko Momčilović (39) iz Žitkovca i D. M. iz okoline Ozrena, ali su oni pušteni istog dana zbog nedostatka dokaza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading