KLJUČNI DOKAZ: Nađeni DNK tragovi osumnjičenog Džonića i ubijenog Gorana Đokića na parama i platnenoj vreći iskopanoj iz dvorišta!

Autor:

Hronika

22.10.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se novi tragovi u istrazi ubuistva tročlane porodice Đokić.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Džonić

Na hrpi novca i platnenoj vreći koji su iskopani u dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, forenzičkom analizom utvrđeni su DNK tragovi ubice i ubijenog Gorana Đokića, saznaje nezvanično "Blic".

To bi mogao da bude ključni materijalni dokaz u istrazi ovog nezapamćenog zločina. Postojanje DNK dokaza ubice i žrtve na novcu praktično povezuje ubicu sa parama i dokazuje da je motiv ubistva bio pohlepa.

Podsetimo, policija je prekopavanjem dvorišta pronašla skriveni novac u vrednosti od 43.000 evra, za koje se sumnja da je deo sume koji je kobne večeri otet od Đokića.

Policija osnovano veruje da je novac na tom mestu zakopao upravo Goran Džonić u pokušaju da sinu smesti krivicu za nezamapćeni zločin! Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading