ĐOKIĆI BILI BLISKI SA UBICOM, ZAJEDNO SLAVILI ROĐENDAN: Internetom kruži zajednička fotografija sa veselja! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

13:26

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom je bio izuzetno blizak, a u prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana Džonićeve unuke kojoj su prisustvovali.

facebook

Goran Džonić sa Đokićima

Džonić je bio izuzetno blizak sa Đokićima, a posebno bratom Goranom i u poslednje vreme su mnogo vremena provodili zajedno, objavio je Blic.

Jedna od fotografija je nastala 2017. godine na rođendanskoj proslavi Džonićeve unuke, a oni su bili vrlo bliski. Na porodičnoj fotografiji se vide Đokići na proslavi rođendana Džonićeve unuke. U prilog informaciji o njihovoj bliskosti ide i podatak da je osumnjičeni Džonić bio prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk upravo sa Lidijom za čije je brutalno ubistvo osumnjičen.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gde Đokić krije novac.

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

U prostorijama koje koristi Džonić, piše list, navodno su pronađeni brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je kako se veruje na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen.

Goran je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, a kako poznanici navode, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić u selu Moravac, prenosi Kurir.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

22.10.2021 21:59

Браво за нашу полицију, за министра Вулина! А ове монструме, невиђене садисте, ако се докаже да су злочинци незапамћених размера, стрељати и запалити!