BOGDAN SE USELIO U CECINU VILU?! Svako veče spava kod pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović sve više i više vremena provodi u luksuznoj vili svoje devojke Cece Ražnatović

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Najveća zvezda estradne scene Svetlana Ceca Ražnatović uživa u vezi sa mlađim dečkom Bogdanom Srejovićem, a svaki njihov korak prati se u stopu. Mnogi su se pitali šta radi Bogdan dok je Ceca na snimanjima emisije "Zvezde granda". 

Ekipa "Paparaco lova" rešila je da vidi šta radi ovaj momak, te ga je sedam dana pratila i čini se da je Bogdan prešao da živi u Cecinoj luksuznoj vili. 

Bogdan je u jutarnjim časovima napustio vilu i krenuo u tržni centar gde je uživao u šopingu, a zatim je sedeo sa društvom. Ubrzo se uputio kući, gde je čekao svoju devojku Cecu dok je ona bila na snimanju. 

Narednog dana, Bogdan je iz vile otišao da se vidi sa nekim čovekom, dok Ceca skockana od glave do pete odlazi na još jedno snimanje. Uveče se ovaj par ponovo vratilo u dom na Dedinju zbog čega su mnogi posumnjali da se definitivno Bogdan uselio u Cecinu kuću, a sve su to snimile kamere “Paparazzo lova”.

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading