DIJANI HRKALOVIĆ ODREĐEN PRITVOR: Ostaje 30 dana iza rešetaka kako ne bi uticala na svedoke!

Autor:

Hronika

16.10.2021

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja Dijane Hrkalović odredio pritvor koji može trajati najduže 30 dana i to zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi okrivljena boravkom na slobodi ometala postupak uticanjem na svedoke.

Republika

Foto: instagram.com/dijanahrkalovic/Starsport/ST/N. PANČIĆ

Dijana Hrkalović je osumnjičena da je pomagala Veljku Belivuku

Dijani Hrkalović se stavlja na teret da je izvršila produženo krivično delo trgovina uticajem za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Podsetimo, Hrkalović je uhapšena juče  oko 17 sati, nakon što je po pozivu došla u Sektor unutrašnje kontrole u MUP.

Ona je najpre u pratnji policije sprovedena u svoj stan gde je obavljen pretres, a potom je prebačena u Tužilaštvo za organizovani kriminal u Ustaničkoj ulici gde je saslušana pred tužiocem i u prisustvu trojice svojih advokata: Nenada Tasića, Seada Spahovića i Ahmeda Delimeđca.

Mediji su preneli da je razlog njenog hapšenja navodno, pokretanje istrage u vezi sa prikrivanjem tragova i dokaza u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Milošević, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2017. godine.

Za to ubistvo najpre je uhapšen i osumnjičen Veljko Belivuk, ali je do kraja istrage, zbog nedostatka dokaza optužen samo za pomaganje, da bi nakon suđenja volšebno bio i oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading