OTKRIVEN UZROK SMRTI LANETA GUTOVIĆA: Evo na šta lekari sumnjaju

Autor: Republika

Hronika

26.08.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

popularni glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. A vest o smrti potvrdio je njegov sin.

Republika

Foto: printscreen

Glumac Lane Gutović preminuo u 75. godini

On je prošle nedelje primljen u bolnicu i nalazio se na intezivnoj nezi, gde je kasnije prikljunečen i na kiseonik.

"Svi testovi na korona virus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da su mogle da budu posledica ranije preležanog kovida-19. Naime, promene na glumčevim plućima ukazuju na tip postkovida ili komplikacije kovida"

Milan Lane Gutović rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Lane je iza sebe ostavio mnoštvo filmskih i pozorišnih remek dela a neka od najpoznatijih uloga tumačio je u serijama i filmovima poput "Tesne kože", "Metle bez drške", "Otvorenih vrata", "Bele lađe" samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

26.08.2021 10:55

Imala sam mnogo problems, simptome kao da imam Covid-19, 4 puta testovi su pokazali negative. Mnogo mi je zao Gospodina Gutovica, bio je veoma talentovan.

Odgovori 90 18
zevs

26.08.2021 12:55

Pošto poto mora dabude covid.

Odgovori 91 61
Zoran Atanackovic

26.08.2021 13:35

Sta kazati o Lanetu ? Bilo sta da kazes je i malo , a u isto vreme i dosta. Knedla je u grlu , u srcu praznina , a u dusi zal za nekim ko ti nije rod a uvek je bio tu kao da jeste. Neka ti je laka zemlja , otisao si na bolje mesto. Pozdrav , Valjevac.

Odgovori 124 21
Vladimir

27.08.2021 08:24

Znači pošto-poto pokušavaju da kao uzrok smrti naznače koronu,a nema veze što je čovek imao 75god. Baš mi je krivo što je Lane otišao nadao sam se da će se izvući ali ovo sa koronom kao posrednim uzorkom smrti me baš nervira jer eto ispada da je korona toliko opasna i da kad je preležite može da vas ubije. Da je primio sve tri vakcine i svejedno preminuo ne znam da li bi i tada isto saopštenje dali