MARIO SPASIĆ STRIKTAN! Bjelogrlić je morao da ostane u zatvoru zbog ubistva u pokušaju!

Autor:

Hronika

26.08.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost apeluje na Republičkog javnog tužioca da preispita odluku Osnovnog javnog tužioca u Nišu o tome da Dragan Bjelogrlić bude pušten iz pritvora zbog zverskog prebijanja Predraga Antonijevića u Nišu.

Republika

Foto: Promo foto

Mario Spasić smatra da je Blejogrliću mesto u pritvoru

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za medije je izjavio da se nasilničko ponašanje Dragana Bjelogrlića i prebijanje Predraga Antonijevića mora tretirati kao zločin iz mržnje.

Spasić je podvukao da se kao otežavajuće okolnosti po Bjelogrlića moraju ceniti činjenice da je mučki nasrnuo na Antonijevića dok je ovaj bio u sedećem položaju, da je intenzitet nasilja bio maksimalan i da nije imao nameru da prestane sa udarcima u glavu, odnosno da je očigledna namera bila Antonijevićevo ubistvo. 

- Bjelogrlić je javna ličnost koja je sebi dozvolila nameru da ubije drugog čoveka, udarcima u glavu i predeo lica, što su u medijima gledali i gledaju milioni ljudi, tako da on ne sme ostati na slobodi. Ko god sebi dozvoli tu slobodu, da na očigled miliona ljudi ubije drugog čoveka, taj ne sme ostati na slobodi jer je javnost uznemirena Bjelogrlićevom slobodnom šetnjom uprkos činjenici da je imao nameru da ubije. Nasilje mora biti najoštrije sankcionisano, makar se radilo i o Draganu Bjelorgliću, kako nikome ništa slično ne bi palo na pamet - zaključio je Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading