Pogledajte SRPSKOG BRUS LIJA koji je učestvovao u krađi slike VREDNE 600.000 EVRA! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

21.08.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ljudi koji su uhapšeni u akciji SBPOK i švajcarske policije zbog pokušaja da prodaju sliku "Blagoveštanski sabor" je i Dejan Milošević, poznatiji kao srpski Brus Li.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube

Srpski Brus Li Dejan Milošević uhapšen zbog krađe slike "Blagoveštanski sabor"

Republika ekskluzivno otkriva da je jedan od uhapšenih Dejan Milošević, koji ima nadimak srpski Brus Li, jer je nunčaka majstor. On je bio u grupi koja je pokušala da proda sliku "Blagoveštanski sabor" autora Vlaha Bukovca, koja je ukradeina iz dvorca Dunđerski. 

On je sa saradnicima ovo umetničko delo pokušao da proda za 600.000 evra, a slika je pronađena u Švajcarskoj.

Inače, na Jutjubu postoje snimci na kojima Milošević demonstrira svoje umeće, zbog čega je i dobio nadimak srpskI Brus Li.

Podsetimo, policija je pre desetak dana pretresla stanove osumnjičenih, među kojima je bio i Milošević, a pretres je kako je tada objavljeno, obavljen ii u zgradi novinske kuće Politika. 

Inače, slučaj nestanka slike "Blagoveštanski sabor" radilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal, kantonalno tužilaštvo u Cirihu, kao i srpska i švajcarska policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading